Deze prachtige vrijstaande bungalow, wordt volledig verlijmd met de Langformaat GeoStylistix van MBI.

Doordat de gevel volledig verlijmd wordt komt deze steen nog beter tot zijn recht.

Appartementen in Amsterdam

Dit  project Buiksloterham te Amsterdam. Bij deze is de gevel volledig verlijmd in tegelverband.

 

Nieuwbouw / Renovatie

Bij deze woning is er een gedeelte gerenoveerd, en de aanbouw (met rietendak) is nieuwbouw. Deze is volledig voorzien van lijmwerk.

Nieuwbouw Woning te Langerak

Begin 2020 hebben wij een mooie nieuwbouwwoning gelijmd in Langerak.

Nieuwbouw in Sleeuwijk

Deze prachtige woning is volledig verlijmd. De combinatie rustieke gevelstenen en lijmwerk is perfect. Zo komt de steen nog beter tot zijn recht. Daarmee is deze woning een echte blikvanger.

Parkeergarage Amsterdam

Eind 2019 hebben wij een parkeergarage mogen lijmen in Amsterdam. Hier is gekozen voor Braziliaans verband. De parkeergarage volledig circulair uitgewerkt en gerealiseerd

Kantoorpand in Kessel

Eind 2019 is het kantoorpand van Vandersanden te Kessel verlijmd met natuurlijk eigen gevelstenen. Bij dit gebouw is goed zichtbaar dat zowel horizontaal als verticaal verlijmen geen probleem is. Een prachtige steen met een geweldig resultaat.

Nieuwbouw appartementen in Almere

Dit prachtige complex hebben wij begin 2020 opgeleverd. Een leuk detail, de gevelstenen op de balkons.

Basisschool te Amsterdam

Op de oude paviljoenschool zat een welstandscriterium. De gevels zijn daarom zoveel mogelijk behouden.  Het gebouw is  gestript en opnieuw opgebouwd op nieuwbouwniveau. Voor deze prachtige gevel van deze school in Amsterdam is gekozen voor prefab. Wij hebben de elementen gelijmd in onze werkplaats, waarna ze op transport gegaan zijn naar Amsterdam. De gevel is op deze manier in minder dan 2 weken gerealiseerd

Lijmwerk is uitermate geschikt voor prefab. Wilt u meer informatie over prefab, klik dan hier.

Basischool te Rozendaal

In 2018 hebben wij deze prachtige basisschool mogen verlijmen. Zoals te zien is, heeft de architect gekozen voor een speels effect met de stenen.